Hur hittar man företagsuppgifter genom Guldbolag?

Söker du efter information om ett visst företag? I så fall ska du använda dig av sajten Guldbolag.se. Med en enkel sökning får du fram all information du önskar om ett visst företag. Sidan uppdaterades så sent som i augusti 2018 så du kan räkna med att informationen är purfärsk.

Direkt när du kommer in på startsidan Guldbolag.se ser du vilka sökalternativ du kan välja på. Du kan antingen söka på företagsnamn, ett personnamn, ett personnummer eller en ort. Du får sedan upp en lista på alla företag som matchar din sökning. Det största och mest relevanta företaget kommer hamna längst upp i listan.

När du klickar dig in på företaget kommer du se en hel del matnyttig information. Du ser vem som är VD för företaget, antalet anställda, adress samt organisationsnummer. Du ser även information som hur mycket företaget har omsatt under de senaste åren samt hur mycket de har gått med vinst eller förlust.

Guldbolag är perfekt både för dig som vill ha information om ett företag och för dig som driver ett företag. Ju högre status ditt företag har hos Guldbolag, desto bättre. Allra helst vill du komma med på topplistan över de mest framgångsrika företagen i ditt län. Detta kräver bland annat en nettoomsättning på 3 miljoner.